lördag 2 mars 2013

Ljuskronan, jag närmar mig målet

I förrgår lyckades jag äntligen hitta någon som hade tillgång till det verktyg jag behövde för att förstora hålen i kugghjulet så att snapsglasen får plats som ska bli värmeljushållare. Sååå skönt att jobba med anständiga verktyg. Det gick fort och smidigt och blev bra.

Bilderna är dock ännu inte så imponerande. Eftersom snapsglasen inte är identiska i diameter var jag tvungen att numrera glasen och hålen, dessa nummer syns fortfarande, dessutom är allt ännu skevt och vind och lampsladden inte fäst och ingen glödlampa. Man kan alltså undra varför jag visar upp den redan, men det beror nog helt enkelt på att jag vill att ni som har frågat inte ska tro att jag har gett upp projektet. Så här är det några - inte alls särskilt lyckade - bilder.

Dessutom bilder på linnet från förförra inlägget, den här gången på det levande objektet. Fint linne och fin dotter.


Ein Bild eines Kronleuchters im Werden.
Die Bilder sind nicht sonderlich geworden,
sieht hauptsächlich wie Müll aus,
was es ja auch ist, aber in Wirklichkeit ist
das GAnze erheblich besser, und wenn ich noch
ein bisschen daran herumgefummelt habe,
dann wird es vielleicht ansehnlich. 

Tochter mit dem Hemd vom vorvorigen Eintrag.
Scheint gut zu sitzen. 


1 kommentar:

 1. hej Hanne!
  von dem Zahnrad Projekt hatte ich auch schon gehört, wie hast du es denn letztenendes geschafft die Löcher zu bohren? Doch mit der Feile?
  Es stimmt, der Kronleuchter sieht noch etwas wirr aus, aber ich glaub das gibt sich oder liegt an dem Foto. Sind die Blumen daran aus Bügelperlen?

  lieber Gruß,
  G

  SvaraRadera